15 Ağustos 2010 Pazar

Sarev ile Yazı Renkli Geçirin...

Her zevk ve tarza uygun tasarımlar sunan Sarev; yaz aylarında, canlı renkleri ve şık desenleriyle evlerde ferahlık sağlayacak.


Yaz aylarının vazgeçilmezi olan pikeler Sarev’de, birçok renk ve desen seçeneğiyle evlerinde fark yaratmak isteyenlere sunuluyor. "Zeus" adlı, yaklaşık onbeş farklı rengi bulunan tekli pikeler, Sarev’in renkli ve desenli diğer çarşaf setleriyle kullanılabiliyor.

Tekli pikelerin yanı sıra; "Almira", "Buhara" ve "Multi" adlı, boyutlarının büyüklüğüyle yatakları tamamen sarma özelliğine sahip pike takımları da her eve uyum sağlayacak desenlerden oluşuyor.

Çift kişilik ve tek kişilik ebatları bulunan, anti-bakteriyel ve %100 pamuklu pike takımları; dört adet yastık kılıfı, pike ve çarşafla sunuluyor. "Lovely Dots", "Sweedy" ve "Discern" adlı düz renkli pikeden oluşan pike takımları da, desenli çarşafı ve yastık kılıfıyla dikkatleri çekiyor.

Renkleriyle misafirlerin gözlerini kamaştıracak diğer Sarev ürünlerinin arasında masa örtüleri yer alıyor. "Ekose" ve "Siesta" adlı masa örtülerinin, dikdörtgen ve kare olmak üzere iki farklı seçeneği bulunuyor.

Su itici olmaları ve leke tutmamaları için özel bir işlemin uygulandığı örtüler, yaz aylarında bahçelerde de kullanım olanağı sağlıyor

Hiç yorum yok: