30 Mart 2010 Salı

2010 dekorasyon renkleri

Bu sene bir konsept oluşturmak çok moda olduğundan, her tarzın renkleri kendi içinde değişiklik gösteriyor.




Ama sezonun en popüler rengi “blue iris” olarak ilan edildi!



Mor ile mavinin tutku dolu cazibeleri ile tüm mekanlar yeni baştan yaratıldığı gibi kendinizi huzur ve bohemin bir arada olduğu bir ruh hali ile baş başa bulabilirsiniz.



Bugüne kadar en görkemli ortamların yaratılmasında en baş kahramanlar olan altın, gümüş, platin, kızıl bakır tonları karşımızda ful modernleşmiş halleri ile duruyorlar.



Üstlerine yapışmış ihtişamın etkisinden kurtularak modern çağın kanatlarının altında en çarpıcı halleri ile kendilerini gösteriyorlar...



İç mekanların vazgeçilmezleri griler, mürdüm kızılı, limon yeşili ve ekolojik tarzın kendini fazlasıyla hissettirdiği bu zamanda tabii ki ahşabın, yeşilden kahverengi ve griye kadar olan tüm tonları çok fazla görülüyor.



Bu kadar renk cümbüşünün içinde sadeliğin ve dinginliğin yeri yok sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz...



Bu senenin dekorasyondaki en sade rengi beyaz! Beyaz tüm bu renklerin arasında her zamanki gibi dengeyi sağlamayı başarıyor.



2010 yılının yeniden ün yapmış deri mobilyaları ise çikolata, kahve, süt ve karamel tonlarında...

Platin rengi ise “blue iris” gibi bu sene en çok sükse yapacak renklerden biri.



Sadeliğin modern etkisine, hele de sadeliğin kraliçesi beyazın içine karıştığında, ortamın havasını bir anda değiştirerek, anında görkemli bir ambiyans oluşturmak için ideal bir renk...

Hiç yorum yok: