25 Ağustos 2015 Salı

Nevresimdunyasi.com'da Maksimum Güvenlik 3D SECURE (3 BOYUTLU GÜVENLİK) Hakkında...



Kredi Kartllarında  3D SECURE (3 BOYUTLU GÜVENLİK)


      Değerli Üyelerimiz,

“3D Secure” bir kredi kartınızla güvenli alışveriş yapmanız için geliştirilmiş bir güvenlik sistemidir. “3D Secure” Şu anda Dünya’nın en gelişmiş “sanal mağazacılık ödeme güvenliği” sistemidir.

Sitemizde BONUS Card ile yapacağınız alışverişlerde” 3D Güvenlik” zorunludur. Siparişiniz ödeme kısımında kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra sistem sizi 3d güvenlik sayfasına yönlendirecektir. Bu güvenlik sayfasında kişisel bir kaç bilgi girişi yapmanız gerekecek. Bu giriş işlemi tamamlandıktan sonra alışveriş işleminiz onaylanacaktır. Amacımız müşterilerimizin kredi kartı ile yapmış olduğu sanal alışveriş işlemlerinde rahat ve güvenilir bir ortam sunabilmektir. 3D güvenlik uygulamasında her bankanın uygulamış olduğu özel bir durum söz konusudur. Bu durumlarla ilgili linki ve bilgiyi aşağıdaki bölümde bulabileceksiniz.

Alışveriş sırasında kredi kart bilgilerinizi girdikten sonra www.nevresimdunyasi.com  sistemi Sizi Banka 3D güvenlik sayfasına yönlendirecektir.

3D güvenlik uygulamasında her banka farklı metodlar kullanmaktadır. Bu metodlar ile ilgili bilgileri bankalar bazında aşağıda bulabilirsiniz.

DENİZ BANK:
http://www.denizbank.com/TR/Kredi_Kartlari/guvenlialisveris/ Adresinden üyelik bilgilerini doldurup üyelik başvurusunda bulunmanız gerekli. Bu işlemden sonra oluşturduğunuz şifrenizi 3d güvenlik platformunda kullanabilirsiniz. Şifre Unutulduğunda: Şifre unutulur ya da yanlış girilirse Deniz Bank Müşteri hizmetleri (444 0 800 kredi kart numarası girildikten sonra 5 tuşuyla bağlanılır.) aranır, şifre sıfırlanır ve tekrar şifre işlemleri için kayıt yapılır. 

ING BANK : 
www.ingbank.com.tr/sizinicin-geas.asp Adresinden üyelik bilgilerinizi doldurup üyelik başvurusunda bulunmanız gerekli. Bu işlemden sonra oluşturduğunuz şifrenizi 3D güvenlik platformunda kullanabilirsiniz. 

GARANTİ BANKASI: 
https://www.garanti.com.tr/tr/ticari/kredi_kartlari/e_ticaret/ssl/3d_secure_kayit_formu.page?#calcContent=UID15cdb60 Açılan sayfada mini klavyeyi kullanarak kredi kartı numaranız, kart şifreniz ve CVC2 bilgilerinizden istenmiş olanları giriniz. Kredi kartı şifrenizi bilmiyorsanız şifrenizi belirlemek için 444 0 333 Alo Garanti’yi arayıp 1 no’lu adımdan şifrenizi belirleyebilirsiniz. Veya 3-3 tuşlarından direkt olarak müşteri hizmetleri yetkilisine bağlanabilirsiniz. 

Not: Tüm Bankaların sanal kartlarıyla işlem yapılabilmesi için, asıl kartınızla 3d güvenlik platformuna kayıt işlemini gerçekleştirip bankanızdan asıl kartınız için 3d güvenlik şifresi aldıktan sonra işlem yapabileceksiniz. Alışveriş sırasında sanal kart bilgilerinizi girdikten sonra asıl kartınızın 3D güvenlik şifresiyle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.



Nevresim Dünyası.

Hiç yorum yok: